Sponsorer

 
Charkmaster_06.jpg

Charkmäster

VÄLKOMMEN TILL FÄRSKVARUHUSET
Vi erbjuder detaljhandeln ett av Sveriges bredaste kvalitetssortiment av kött, fågel, chark- och delikatessvaror. Under namnet Charkmäster finner du allt från högkvalitativa vardagskorvar till läcker färdigskivad smörgåsmat. Vår storsäljare Charkmäster Wienerkorv är tillverkad av svensk kött- råvara och har en hög kötthalt på 82%.

Drömmarnas-skepp-Svenska-Amerikalinjen-Mattias-Enn_05.jpg

Drömmarnas Skepp

Estradören Mattias Enn sjunger och berättar om Svenska Amerikalinjen i en ny föreställning. En stolt flytande epok på Atlanten från Göteborg till New York med musik från tiden. Premiär 2016.

eriksbergshallen_04.jpg

Eriksbergshallen

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen erbjuder en inspirerande, kreativ och avkopplande miljö för din konferens eller ditt event. I hjärtat av Göteborg, i de gamla varvsbyggnaderna längs med älvkanten, ryms vår anläggning som präglas av nyskapande arkitektur, spännande konst och skandinavisk design. Ange koden «Brostrom» så får ni som delagare i Broströms-jubileet 15% rabatt på priset när ni ringer in er bokning till Hotell 11.

flaggfabriken nationalflagg_02.jpg

Flaggfabriken National

Flaggfabriken National lagerför ett brett sortiment av nationsflaggor i flera olika storlekar, och syr upp på beställning i sin ateljé om en flagga mot förmodan inte skulle finnas i lager. De tillverkar också Företagsflaggor och Reklamflaggor och dessa kan fås i små och stora serier. Vi gör även specialprodukter, så som overhead flaggor och backdrops.

Flottans-Män_04.jpg

Flottans Män

Flottans Män är föreningen för alla som har intresse för Flottan och vill vara med i kamratskapet kring Flottan. Man är ca 4000 medlemmar fördelade på 26 lokalföreningar. För att bli medlem fordras att du antingen har tjänstgjort i Marinen tidigare eller fortfarande är i tjänst, antingen som värnpliktig eller anställd. Menig eller officer, man eller kvinna har ingen betydelse - alla är lika välkomna.

 
g21 grafiska_03.jpg

G2 Grafiska

g2 Grafiska är ett Göteborgstryckeri med helhetslösningar för ditt företag. g2 sköter allt från layout till prepress för visitkort, broschyrer, inbjudningar, foldrar, med mera.

Göteborgs Hamn_05.jpg

Göteborgs Hamn

Göteborgs Hamn är Skandinaviens största hamn. Nära 30 procent av svensk utrikeshandel passerar här. Göteborgs Hamn kan erbjuda ett mycket brett linjeutbud med trafik till ett 130-tal direktförbindelser runt om i världen. Här finns till exempel direktlinjer till USA, Indien, Mellanöstern och Asien. Göteborgs Hamn är också den enda hamnen i Sverige som har tillräcklig kapacitet för att ta emot de allra största oceangående containerfartygen. Ett 25-tal tågpendlar med dagliga avgångar gör att företag i hela Sverige och Norge kan ha en miljöklok direktförbindelse med hamnen och utnyttja det breda linjeutbudet.

Korvbrödsbagaren_03.jpg

Korvbrödsbagarn

Korvbrödsbagarn grundades 1957 och är ett av Europas största specialbagerier för korv- och hamburgerbröd. När du köper korv- eller hamburgerbröd från Korvbrödsbagarn får du färskt och gott bröd helt fritt från konserveringsmedel. För att bevara den goda smaken och den fina formen, fryser vi brödet direkt efter bakning. På så vis låser vi in saftighet, doft och smak tills det är dags för dig att sätta tänderna i brödet.

Lasse Dahlqvist_04.jpg

Lasse Dahlquist-sällskapet

Lasse Dahlquist-sällskapet sprider kunskap om Lasse Dahlquist som kompositör, musiker, artist, kåsör och skådespelare, en av Sveriges genom tiderna största kulturpersoner. Här hittar du det mesta som skrivits om och producerats av Lasse Dahlquist. Många av de 600 visor han komponerat och själv sjungit in, om alla filmer han medverkat i och mycket mycket mer. Varje år delar sällskapet ut Lasse Dahlquist Stipendiet.

Nokas-logo_06.jpg

Nokas

Nokas är en totalleverantör av trygghet och levererar säkerhet och kontanthanteringslösningar till cirka 150 000 kunder och koncernen har cirka 7500 anställda i fyra divisioner: Security, Safety, Systems och Cash.

 
Norges Hus_04.jpg

Norges Hus

Norges Hus erbjuder kurs- och konferenslokaler i en vacker och unik miljö, komplett utrustad med modern AV teknik, filmduk, scen och trådlöst nätverk. Konferensanläggningen har mindre mötesrum samt konferenslokaler för upp till 120 personer. Norges Hus har en egen trädgård på baksidan av huset som är en skön avkopplande miljö under den varma årstiden. Lokalerna ägnar sig såväl för det lilla mötet som för större kundevents, utbildningar, seminarier och konferenser i de större salarna.

Poggen_03.jpg

Poggen

Poggen är en liten enmannabyrå som är specialist på responsiva websidor, gärna med hjälp av de senaste tekniska verktygen och hjälpmedlen.

Sjöräddningssälskapet_03.jpg

Sjöräddningssällskapet

FRIVILLIGA SJÖRÄDDARE SEDAN 1907
Sjöräddningssällskapet räddar liv till sjöss. Vi är 2000 frivilliga sjöräddare längs den svenska kusten och de största sjöarna, beredda att rycka ut i alla väder. Vi arbetar även med att förebygga sjöräddning samt att sprida kunskap om sjösäkerhet.

ts_textil_03.jpg

TS Textil

Vi gillar helt enkelt tryck, låt oss ta hand om ditt tryck med! Riktiga textilspecialister som ger bättre service & bättre priser!